Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

Wij worden als accountant en adviseur betrokken bij uiteenlopende opdrachten en vraagstellingen. Als accountant of belastingadviseur kijk je als het ware in de financiële keuken van een onderneming of organisatie. Je kijkt naar de cijfers en analyseert deze. Je hebt echter niet alleen met cijfers te maken, maar vooral met mensen. Communiceren is dus belangrijk. Want wat die cijfers vertellen en wat dat betekent voor mensen, daar gaat het om.

JARIEKE ZET HAAR STAPPEN OP HOGE HAKKEN

Jarieke wil een eigen schoenenlijn. Niet alleen omdat zij van hoge hakken houdt, ook omdat ze van ánders houdt. Zo houdt zij ervan om verschillende kleuren aan haar voeten te dragen. Een idee is geboren, maar ook een start-up! Want ze zet door. Ze heeft al afspraken gemaakt met een buitenlandse schoenenfabriek en plannen voor de marketing zijn er ook al.

De adviseurs van Van den Berghe & Partners zetten de plannen van Jarieke om in financiële cijfers. Een investeringsbegroting, een financieringsbegroting. Stukjes vallen al snel op een plek. Er wordt een keuze voor een rechtsvorm gemaakt en de onderneming gaat daarna direct van start met de verkopen. Van den Berghe & Verdegaal blijft haar continu met raad en daad bijstaan. Jarieke kan altijd "even sparren" met haar adviseur. Dat vindt ze belangrijk.

Het streven van Jarieke is dat haar schoenen overal in Nederland te koop zijn. En natuurlijk via haar webshop. Maar de exclusiviteit moet blijven. Het mooie is dat haar klanten geen kopers zijn, maar 'fans'. En dit laatste inspireert ook haar accountant. Een accountant met 'fans', wie wil dat nou niet?

 

"De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent."
- Mahatma Ghandi

Bent u starter? Stel een vraag

Dimitri van den Berghe

Partner, accountant en belastingadviseur

Mail Dimitri Bel Dimitri