Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

Hoe krijg en behoud je inzicht in je financiële situatie?

Als je groei wilt plannen, is het belangrijk om te weten tot waar je financiële middelen reiken. Een vliegtuig vertrekt immers ook niet als er niet bekend is hoeveel kerosine er aan boord is. Het risico is te groot. Je financiële situatie kennen is van levensbelang. In dit blog geven we je tips over hoe je inzicht creëert. En behoudt.

Het belang van online boekhouden tijdens de coronacrisis

Juist nu is het belangrijk om je boekhouding op orde te hebben, zo merken we hier bij Van den Berghe & Partners. Alle nieuwe regelingen zorgen dat je snel het overzicht verliest, terwijl je juist overzicht nodig hebt om in een crisis als deze vooruit te kunnen denken. In dit blog vertellen we meer over het belang van online boekhouding gedurende een crisis als deze.

Robotic accounting: is uw volgende accountant een geautomatiseerde robot?

Wetenschap en technologie ontwikkelen zich sneller dan ooit tevoren. Hierdoor vragen veel werkenden zich af of technologie hen vroeg of laat zal vervangen. Ook in de accountancywereld speelt dit vraagstuk enorm. Dit komt mede doordat boekhoudsoftware een steeds grotere vorm van automatisatie aanneemt. Hierdoor wordt de accountancy minder arbeidsintensief, wat betekent dat er minder mankracht nodig is om dezelfde, vaak betere, resultaten te boeken.

De wet DBA verdwijnt weer. What’s next?

Op 10 oktober 2017 publiceerde het kabinet van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie het regeerakkoord “Vertrouwen in de toekomst” voor de periode 2017-2021. Hierin geeft het kabinet aan dat de Wet Deregulering Arbeidsrelatie (DBA) vervangen wordt door een nieuwe wet, waarvan de naam nog niet bekend is.