Slimmer Ondernemen

U wilt overzicht houden. Grip op uw zaak, zodat u weet waar u aan toe bent. Eigenlijk wilt u het gewoon slimmer geregeld hebben.

Slimmer Ondernemen

U wilt uw bedrijfsprocessen automatiseren. Als accountant begrijpen wij bedrijfsprocessen. Daarom helpen wij u de processen te verbeteren.

Slimmer Ondernemen

U zoekt een accountant met kennis van zaken. Wij zijn de accountant die automatiseren. Wij richten processen slimmer voor u in en zorgen voor onderhoud en beheer.

Scan & Herken

Ondernemen is leuk, maar de administratie is vaak iets dat niet de prioriteit krijgt die het verdient. Vervelend is dat losse bonnen soms zoek raken en de facturen verzameld moeten worden om bij de accountant aan te leveren. Dat moet toch makkelijker kunnen, zult u denken? Daar heeft u gelijk in! 

Dankzij innovatieve scan & herken software wordt uw boekhouding volledig digitaal. Geen gesleep meer met dikke ordners of last van kassabonnen die vervagen. U bent altijd volledig bij met het aanleveren van uw administratie. 

HOE WERKT HET? 

Wij koppelen uw boekhouding aan de innovatieve scan & herken software van Trifact365. U hoeft alleen nog maar uw facturen of losse bonnen door te sturen naar uw Trifact365 mailadres. De software komt vervolgens met behulp van een algoritme tot een boekingsvoorstel. Vaak is het dan alleen nog maar een druk op de knop, en de factuur is als PDF samen met de boeking direct opgeslagen in uw financiële administratie. Boekhouden wordt zo wel heel leuk. 

Uw facturen verstuurt u snel via e-mail door naar uw boekhouding en uw losse bonnen via de app op uw mobiele telefoon. Zo bent u altijd bij met de aanlevering van uw boekhouding. Wij kunnen er ook voor zorgen dat u volledig financieel inzicht krijgt via ons management dashboard

Wilt u een demonstratie? Vraag onze adviseurs.
 

Wat zijn de voordelen
 

Een volledig digitale administratie

Uw losse bonnetjes snel en makkelijk insturen via de app

Eenmalige installatiekosten vanaf 350 euro.
Maandabonnement vanaf 2 euro. Kosten per factuur vanaf 16 cent

Abonnement maandelijks opzegbaar. U zit nergens aan vast

Mail uw facturen direct door naar uw administratie

Volledig digitale inzage in al uw bonnetjes en facturen

Procuratiehoudersschema voor budgethouders

Uw administratie altijd up-to-date

Zelflerend algoritme voor factuurherkenning 

Sinds korte tijd zijn wij overgestapt op AFAS. De overstap is voor ons een grote vooruitgang omdat onze financiele administratie nu grotendeels geautomatiseerd is, wat erg veel tijd scheelt. Het is in het begin natuurlijk wel even wennen aan het nieuwe systeem maar gelukkig worden we daarin perfect bijgestaan door Bas. Hij weet alles over AFAS, reageert super snel en volledig en is altijd bereikbaar als we hulp nodig hebben. Dit geeft ons een veilig gevoel.
Edo Santek - Dienstdokters.nl (Amsterdam)

Meer weten? Vraag onze adviseurs

Bas Peelen

Partner, CTO en AFAS Expert

Mail Bas Bel Bas