Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

TED BAALT VAN EXCEL

Directeur/eigenaar Ted is gewend te werken met excel-overzichten met informatie over zijn bedrijf. Hij heeft een tiental vestigingen. Die overzichten maakt Evelien voor hem, zijn controller. Totdat Evelien besluit het bedrijf te verlaten voor een nieuwe stap in haar carrière. Ted zit met zijn handen in het haar! Er is niemand die de 'finesses' weet van Eveliens maandrapportages.

Ted overlegt met onze adviseurs. De opdracht: we gaan betere overzichten maken, realtime gekoppeld aan de database van Exact Online. Geen import meer nodig. Geen macro's meer schrijven. Geen foutmeldingen meer op te lossen. Continuïteit verzekerd. Het kan echt allemaal slimmer.

Na een eerste gesprek worden de wensen in kaart gebracht. Onze adviseurs beginnen het dashboard te bouwen. Ted wil per vestiging een tabblad in het dashboard, waarop de exploitatie cumulatief is te zien, vergeleken met vorig jaar én met de begroting. Alles in één overzicht.

Na oplevering is iedereen tevreden.Binnen het MT ontstaan echter meteen weer nieuwe wensen: of we met HRM/payroll gegevens KPI's kunnen maken? En met operationele gegevens?
Uiteraard kan dit. Onze adviseurs blijven uitgedaagd worden en we bewandelen nieuwe paden: via het online Nodum platform is het mogelijk om een koppeling te maken om zo externe gegevens reatime te integreren met financiële gegevens. Baanbrekend en vooruitstrevend. Ted loopt weer voorop in de ontwikkelingen. 

De aanpak
 

Online realtime inzicht, met een databasekoppeling

Geen fouten meer, geen excel

Geef ons uw wensenlijst en daag ons uit

Koppelingen maken met andere software, samen met onze kennispartners

Vaste maandbedragen vooraf door u te berekenen, afhankelijk van uw wensen.