Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

COACHING


Het ondernemerschap kent vele aspecten.

Natuurlijk krijgt u met zaken te maken waar u misschien van nature minder goed in bent, of nog niet zoveel mee te maken hebt gehad. Wat is er dan mooier om op zo'n moment even met een ervaren coach te overleggen? Bijvoorbeeld op financieel vlak of over algemene ondernemersvaardigheden. Of misschien over het aansturen van personeel of het omgaan met veeleisende klanten. 

Onze adviseur is als vrijwilliger verbonden aan Qredits en Jong Ondernemen.
Waarom? Omdat helpen in zijn natuur ligt.

En wat is uw coachingsbehoefte?
 


 

Meer weten? Vraag onze coach

Dimitri van den Berghe

Partner, accountant en belastingadviseur

Mail Dimitri Bel Dimitri

QREDITSQredits is een organisatie die ondernemers helpt met kredieten, coaching en tools. Een goed idee verdient een financiering. Qredits financiert ondernemers tot € 250.000. En soms hebben ondernemers een sparring partner nodig. Dat is de Qredits coach. Dimitri van den Berghe coacht vrijwillig - namens Qredits - diverse ondernemers die van Qredits een krediet hebben gekregen en treedt als coach op tijdens events van Qredits, bijvoorbeeld tijdens de Google-Digitale werkplaats.

Toen ik met mijn winkel begon had ik vele creatieve ideeën en visies, maar geen idee van administratie en financiële zaken.
Dankzij de coaching van Dimitri heb ik geleerd waar ik op moet letten en dat ik mijn financiële doelen nooit uit het oog mag verliezen. Hij is voor mij altijd een betrouwbare gesprekspartner en staat open voor alle vragen.
Dagmar - D-Store Wassenaar

STUDENT COMPANIES

Jong Ondernemen is een stichting die scholen al meer dan 25 jaar voorziet van praktische ondernemerschapsprogramma’s. Jongeren leren hun ondernemende kant kennen. Ze ontdekken en ontplooien hun talent en ontwikkelen hun ondernemende houding. Namens Jong Ondernemen is Dimitri van den Berghe als coach al enkele jaren verbonden aan meerdere "student companies" van de Hogeschool Leiden. De studenten doen zo waardevolle ervaring op!

Qredits coaching