Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

Salaris en Personeel

Er komt veel kijken op het gebied van uw salarisadministratie en personeelsbeleid. Uw eigen bedrijf verandert, maar ook de wet- en regelgeving. Met Van den Berghe & Partners heeft u een expert beschikbaar. Wij staan dicht bij u en we zijn flexibel inzetbaar voor alle vragen en uitdagingen die u tegenkomt. 

afas hrm/payroll

Wij gebruiken de salarissoftware van AFAS. Daarmee heeft u ook de beschikking over de modernste software-oplossingen die er op dit moment zijn. Altijd en overal beschikking hebben over up-to-date managementinformatie zoals salarissen, loonkosten, ziekteverzuim en verlof? Met het MSS en ESS (Manager Selfservice en Employee Selfservice) heeft u 24/7 toegang tot uw eigen HRM/payroll-informatie. Uw medewerkers loggen zelf in voor inzage in loonstroken of arbeidsovereenkomst. En de manager kan periodiek loonmutaties en overwerk doorgeven. Kan het mooier en flexibeler? En alles kan digitaal, dus geen papieren loonstrookjes meer.

arbeidsrecht en fiscaal

Heeft u vragen over personeelszaken, dan helpen wij u met onze actuele kennis en jarenlange degelijke ervaring. Weet u waar u op moet letten bij nieuw personeel? En hoe stelt u een arbeidsovereenkomst op? Wat kan wel en wat niet? Hoe zit het met de werkkostenregeling in uw bedrijf?
En krijgt u de belastingdienst op bezoek voor een controle, wij ondersteunen u en begeleiden het hele boekenonderzoek. 

sociale verzekeringen

Ziekteverzuim beheersen is een belangrijke taak voor de werkgever. Hier is wetgeving van toepassing als de WIA, WW en de Wet verbetering Poortwachter. Wat te doen met de WGA-risico's? Particulier verzekeren of toch maar bij het UWV blijven? Wij adviseren u.

 

 

Voordelen


Alle kennis in huis, jarenlange degelijke ervaring

De modernste software van AFAS ook door u te gebruiken

Zelf veel doen? Dat kan met MSS (manager selfservice). 24/7!

Uw medewerkers via onze portal toegang geven tot hun eigen salarisinformatie

Wilt u nog verder automatiseren? Neem de AFAS pocket-app voor uw personeel

HRM-informatie via dashboards: ziekteverzuim, doorstroom, talent management en wet-werk-en-zekerheid
 

Meer weten? Vraag onze adviseur

Brenda de Klerk

HR / Salarisspecialist

Mail Brenda Bel Brenda