Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

OVERNAME

Een bedrijfsovername kan helpen om uw groei-doelstellingen (sneller) te verwezenlijken.  
Het overnameproces kunt u verschillende fases verdelen, zoals de oriëntatiefase (zoeken en benaderen kandidaten), de koopfase (verzamelen informatie, opstellen waardering, advisering transactie, letter of intent, financiering) en de afrondingsfase (due diligence en closing). 

Onze adviseurs hebben ervaring en kunnen u van dienst zijn bij elk van deze fases. Wij stellen - samen met u - een team samen van specialisten (onze eigen adviseurs aangevuld met externe adviseurs en specialisten).

Strategie

Met een goede strategie weet u exact hoe en welke middelen u moet inzetten om de bedrijfsdoelen te bereiken. U kijkt dus vooruit, over meerdere jaren. Een strategische planning is richtinggevend voor alle beslissingen die u - vaak dagelijks - neemt.
Een goede strategiebepaling begint met het formuleren van:
- een missie (bestaansrecht/identiteit)
- een visie (inspirerend beeld van wat u wilt zijn)
- doelstellingen (streven naar tastbare resultaten)
- strategisch plan (samenhangende reeks stappen)
Als accountants en adviseurs spreken wij dagelijks vele ondernemers.
Durft u het gesprek aan? Ook met uzelf? 

"Heldere aanpak, duidelijke planning, goede communicatie. En een professioneel team van juristen en accountants. En ik bleef 'baas' van het proces. Dit werkte bij mij perfect."

Meer weten? Vraag onze adviseurs

Dimitri van den Berghe

Partner, accountant en belastingadviseur

Mail Dimitri Bel Dimitri

ERIK EN JOHN VERKOPEN HUN FAMILIEZAAK