Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

Wij worden als accountant en adviseur betrokken bij uiteenlopende opdrachten en vraagstellingen. Als accountant of belastingadviseur kijk je als het ware in de financiële keuken van een onderneming of organisatie. Je kijkt naar de cijfers en analyseert deze. Je hebt echter niet alleen met cijfers te maken, maar vooral met mensen. Communiceren is dus belangrijk. Want wat die cijfers vertellen en wat dat betekent voor mensen, daar gaat het om.

ERIK EN JOHN STOPPEN ERMEE


Na een jarenlange zoektocht is een Rotterdamse ondernemer geïnteresseerd in overname van de productie-activiteiten van onze relatie. Na de aftastende fase volgde de due dilligence (boekenonderzoek door de koper), die succesvol werd afgerond. De koopprijs werd vastgesteld alsook de overige voorwaarden. Met de verkopers is een financieel plan gemaakt voor na de verkoop. Er blijft voldoende aan liquide middelen over om een onbezorgde oude dag tegemoet te zien. 
De maanden na de verkoop worden gebruikt om diverse zaken af te wikkelen en daarna wordt overgegaan tot een herstructurering van de overgebleven groepsmaatschappijen en opheffing van overbodige vennootschappen. Wij zorgen ook voor de juridische afwikkeling.