Payroll Cloud

Met Payroll Cloud is het voor jou als werkgever mogelijk om via onze portal zelf mutaties in het Payroll proces door te voeren. Over en weer mailen met de salarisadministratie is hierbij niet meer nodig.

Je kunt denken aan loonmutaties, maar ook in- en uitdienstmeldingen en salaris-, contract-, rooster- en functiewijzigingen. De arbeidsovereenkomst wordt digitaal gegenereerd en documenten kunnen makkelijk digitaal ondertekend worden, door jou als werkgever maar ook door de medewerker.

Daarnaast is er ook een ESS functionaliteit, waardoor medewerkers door middel van de Pocket app verlof kunnen aanvragen, declaraties kunnen indienen, zich ziek kunnen melden, hun gegevens kunnen bekijken en wijzigen, en hun loonstroken en jaaropgaven kunnen raadplegen. Het hele dossier is namelijk digitaal vastgelegd en daarom beschikbaar op de mobiele telefoon.

Hoe werkt het?

Maandelijks stuur jij als werkgever de loonmutaties en eventuele salaris-, contract-, rooster- of functiewijzigingen in. Onze salarisadministratie controleert deze en vervolgens worden de mutaties geregistreerd en meegenomen in de verwerking van de betreffende maand.

Advies nodig?
Wij helpen je graag

Anne-lotte de Weerd

AFAS consultant