Administratie

Ondernemen is ook administreren. Administreren is ook leren: wat zeggen de cijfers over jouw onderneming? Je wilt toch continu jouw rendement verbeteren?

Administratie en onderneming…ze horen onlosmakelijk bij elkaar, maar een feit is dat administreren tijd kost. Je kunt de administratie aan Van den Berghe & Partners uitbesteden. Maar je kunt ook kiezen om jouw administratie helemaal zélf te voeren, of deels zelf. Wij helpen je bij het opzetten en begeleiden van jouw administratie en zorgen voor de aangifte Omzetbelasting.

Wil je nog meer automatiseren?

Wij automatiseren jouw gehele financiële proces, de “boekhoudstraat” noemen wij dat. Van begin tot eind. Het liefst in de boekhoudsoftware van AFAS, Snelstart of Exact Online. En dat begint met het digitaliseren van alle facturen, het digitaal controleren van de factuur (procureren), scan-en-herken, het koppelen van jouw bank met de financiële administratie en periodiek automatisch betalen van jouw crediteuren. Heb je jouw verkoopproces ook al optimaal geregeld? Wij helpen je hiermee: een mooie factuurlayout, digitale facturen in PDF of UBL. Of ben je al klaar voor de e-verbinding? Vervolgens zorg je voor een lean-en-mean “aanmaan-en-herinner”-proces; je wilt immers ook netjes betaald worden door jouw klanten. Aanmanen doe je in een handomdraai, volledig digitaal. Wil je vanaf de tweede aanmaning automatisch kosten en rente berekenen? Dat kan allemaal.

Dashboards

Als sluitstuk op de boekhoudstraat wil je natuurlijk inzicht krijgen in jouw cijfers. Met de dashboard software van AFAS (Profit-BI) en Visionplanner Cloud, krijg je direct inzicht. In mooie overzichten, vergeleken met voorgaande periodes of de begroting. Wil je realtime vergelijken met andere filialen of de branche? Ook dat is mogelijk. Wij koppelen jouw administratie aan een benchmark-groep.

Tijdelijke hulp nodig?

Heb je tijdelijk hulp nodig door piek-drukte of ziekteverzuim? Wij nemen graag een deel van jouw werkzaamheden uit handen. Flexibel inzetbaar en professioneel.

Jouw administratie is in vertrouwde handen. Van den Berghe & Partners beschikt over belastingadviseurs met kennis en jarenlange gedegen ervaring. En we blijven zoeken naar verbeteringen die voor jou relevant zijn. De software-ontwikkelaars van AFAS, Snelstart en Exact zitten niet stil. Wij gaan met de nieuwste ontwikkelingen mee. Al sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

Advies nodig?
Wij helpen je graag

Dimitri van den Berghe

Partner, accountant en belastingadviseur