Salaris en personeel

Er komt veel kijken op het gebied van jouw salarisadministratie en personeelsbeleid. Jouw eigen bedrijf verandert, maar ook de wet- en regelgeving. Met Van den Berghe & Partners heb je een expert beschikbaar. Wij staan dicht bij je en we zijn flexibel inzetbaar voor alle vragen en uitdagingen die je tegenkomt.

AFAS HRM/Payroll

Wij gebruiken de salarissoftware van AFAS. Daarmee heb je ook de beschikking over de modernste software-oplossingen die er op dit moment zijn. Altijd en overal beschikking hebben over up-to-date managementinformatie zoals salarissen, loonkosten, ziekteverzuim en verlof? Met het MSS en ESS (Manager Selfservice en Employee Selfservice) heb je 24/7 toegang tot jouw eigen HRM/payroll-informatie. Jouw medewerkers loggen zelf in voor inzage in loonstroken of de arbeidsovereenkomst. En de manager kan periodiek loonmutaties en overwerk doorgeven. Kan het mooier en flexibeler? En alles kan digitaal, dus geen papieren loonstrookjes meer.

Arbeidsrecht en Fiscaal

Heb je vragen over personeelszaken, dan helpen wij je met onze actuele kennis en jarenlange degelijke ervaring. Weet je waar je op moet letten bij nieuw personeel? En hoe stel je een arbeidsovereenkomst op? Wat kan wel en wat niet? Hoe zit het met de werkkostenregeling in jouw bedrijf? En krijgt je de belastingdienst op bezoek voor een controle, wij ondersteunen je en begeleiden het hele boekenonderzoek.

Sociale verzekeringen

Ziekteverzuim beheersen is een belangrijke taak voor de werkgever. Hier is wetgeving van toepassing als de WIA, WW en de Wet verbetering Poortwachter. Wat te doen met de WGA-risico’s? Particulier verzekeren of toch maar bij het UWV blijven? Wij adviseren je.

 

Advies nodig?
Wij helpen je graag

Muriƫl Moerkerk

Salarisadministrateur