AFAS consultancy

Je maakt al gebruik van AFAS ERP of SB+, maar benut je echt alle krachtige functionaliteiten die deze software te bieden heeft? Wij begrijpen dat het inrichten van complexe processen veel tijd en moeite vergt, en dat je daarnaast ook rekening moet houden met alle wettelijke vereisten.

Wij bieden de oplossing voor al jouw AFAS-uitdagingen!

Als AFAS expert met roots in de accountancy zijn we gespecialiseerd in de accountancy onderdelen, maar onze specialisaties gaan veel verder dan alleen de accountancy onderdelen. Wij staan klaar om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen!

Ontdek onze AFAS Diensten

Sinds 2016 zijn wij AFAS accountancypartner, met twee AFAS experts indienst. Een AFAS expert is een partner van AFAS die met gedegen kennis van de AFAS-organisatie en het product AFAS profit aanvullende diensten kan leveren. Zo kunnen wij helpen bij de implementatie, maar ook de bedrijfsvoering rondom AFAS profit verbeteren. Meer informatie over het AFAS Partnernetwerk, met onze klant-beoordelingen, is hier te vinden.

Wij zijn als AFAS experts gespecialiseerd in CRM, HRM, Financieel, Ordermanagement, Projecten en Fiscaal. Ook kunnen wij de inrichting en het beheer van uw InSite en OutSite voor je verzorgen. Wij kunnen jouw processen zo efficiënt mogelijk inrichten zodat alles gestroomlijnd verloopt binnen één systeem.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Een volledig geïntegreerde oplossing voor al uw belangrijke processen
  • De belangrijke werkprocesen geregeld via workflows
  • Volledig financieel inzicht via online dashboards
  • CRM, HRM en taken altijd bij de hand voor jou en jouw personeel via de pocket app
  • Intelligente scan & herken koppeling en volledig digitale administratie
  • Een intranet (InSite) en/of klantportaal (OutSite)
  • Cursus en evenementenbeheer
  • Onderhoud & beheer, per dagdeel of op afroep
  • Koppelingen en integraties

Accountancy Dienstverlening

Naast onze expertise in AFAS bieden wij ook uitgebreide accountancy diensten. Als vertrouwde partner kunnen wij jou ondersteunen bij de boekhouding, salarisadministratie en fiscale aangiften. Wij begrijpen de processen binnen jouw organisatie als geen ander en kunnen deze volledig voor jou verzorgen.
Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de pagina’s over accountancy, boekhouding en salaris & personeel.

Advies nodig?
Wij helpen je graag

Bas Peelen

Partner, CTO en AFAS Expert