Starters begeleiding

Binnen ons kantoor is specifieke expertise aanwezig voor startende ondernemers. Als je realiseert dat binnen drie jaar ongeveer de helft van de startende ondernemers afhaakt (!), dan zul je realiseren dat een goed plan, duidelijke doelen en een no-nonsense gesprekspartner van ons kantoor, essentieel is voor een goede start.

Begeleiding van ervaren accountant

Startende ondernemers worden bij ons altijd begeleid door een ervaren accountant. Wij realiseren ons dat ook wij moeten investeren in jouw start, dus doen wij voorzichtig met het doorberekenen van alle bestede uren. Starters die onze loyaliteit en commitment verdienen blijken substantieel beter te presteren. Ook banken realiseren zich dat en onderschrijven onze aanpak: goed voorbereid, goed begeleid door een ervaren adviseur, dat vergroot ook de financieringskansen.
Wil je méér informatie over de coachingservaringen van onze adviseurs aan studenten en ondernemers, klik dan hier.

Wij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van ondernemingsplannen, investeringsbegrotingen, financieringsbegrotingen, exploitatie-overzichten, balansprognoses en liquiditeitsbegrotingen. Rapportage doen wij o.a. met visionplanner.

 

Advies nodig?
Wij helpen je graag

Dimitri van den Berghe

Partner, accountant en belastingadviseur